Agenda

Hieronder vind je informatie over geplande workshops, voorlichtingen, trainingen en andere events. Zie ik je daar?


Overgang voeding en ademwerk

De Overgang, wat doen we ermee?

Het is wellicht niet het meest sexy onderwerp: De overgang…. Je lijf verandert, opvliegers, onrustige nachten, een kilootje of wat eraan en ga nog maar even door. Wij gaan je hierbij helpen!

Iedere vrouw krijgt ermee te maken; de overgang. De leeftijd waaróp, én de veranderingen die je opmerkt, verschillen per vrouw. Wij bieden je een dag vol informatie en handige tips om hiermee om te gaan. Met voedingsadvies en ademwerk.

Voor dit event ben ik een samenwerking aangegaan met adem- en NLP coach Marieke Rolloos.
Samen hebben we een mooie dag samengesteld waarin je praktische handvatten krijgt om de overgang fijner te laten verlopen.
  
Ik leg je uit welke invloed voeding heeft op je lijf en hormonen. Wat te nemen en wat te laten staan? Wat gebeurt er nou eigenlijk in je lijf tijdens de overgang? Marieke neemt je mee vanuit het oogpunt van NLP en ademwerk. Wat kun je doen met je brein en wat kan ademwerk doen om de overgangsklachten te verlichten? We delen handige oefeningen en maken er een interactieve dag van met veel lol!

Daarnaast is het heerlijk om een dag met gelijkgestemden te zijn, ervaringen uit te wisselen en verhalen te delen. Je gaat naar huis met een stapel tips en tricks en een fijn netwerkje waarop je kunt terugvallen. Je ontvangt bovendien Het Dagplan; een werkboek voor dagelijks gebruik, om je de eerste 14 weken op weg te helpen. We zien je graag op 17 november!

Datum: 17 november 2023

Tijd: 9.30 – 17.00 uur

Plaats: Rotterdamseweg 392, Delft (gratis parkeren)

Kosten: 149,00 euro, inclusief, boek, lunch en alle versnaperingen tussendoor.

Klik hier om je in te schrijven via de Hipsy account van Marieke


Week van de Werkstress 2022

Niky, week van de werkstress

Heb je dat ook weleens, dat je door drukte op het werk je boterhammen naar binnen schuift terwijl je nog een paar mailtjes wegtikt? Of dat je tijdens je salade nog even snel door je agenda (of Instagram ;-)) aan het scrollen bent? Ik denk dat we dat allemaal weleens hebben. Alleen weten we niet allemaal in hoeverre dit invloed heeft op je spijsvertering en of het dan wel zin heeft dat jij voor die gezonde salade kiest.

Stress en voeding hebben meer met elkaar te maken dan je wellicht denkt. Stress kan invloed uitoefenen op de manier waarop je lichaam je eten verteert en de voedingsstoffen opneemt. Daarnaast kan de voeding die je eet en de manier waarop je dit doet, ervoor zorgen dat je de voedingsstoffen beter opneemt en je minder vatbaar bent voor nieuwe stress.

Ik vertel je tijdens deze online lezing hoe je stresssysteem werkt in relatie tot je spijsvertering en de opname van voedingstoffen. Wat kan jij doen om dit proces beter te laten verlopen? 
Daarnaast vertel ik je wélke voeding je het beste kunt eten om ervoor te zorgen dat je je lichaam én brein voorziet van de juiste voedingsstoffen. Dit voor een betere breingezondheid en meer weerbaarheid tegen stress.
Zo krijg jij weer de leiding over je stressniveau in plaats van de stress over jou.

Donderdag 17 november 2022 van 20.00 tot +/- 21.00 uur
Online, via ZOOM.
Kosten €9,95 p.p.

Inschrijven kan t/m 16-11-2022

Lees hier het artikel over de lezing op de website van Bewust Delft.

Wil je een uitgebreider stuk lezen over stress en het aanbod van deze lezing of workshop buitenom de Week van de Werkstress, klik dan hier.


%d bloggers liken dit: