Voedingsadvies in de praktijk

Tijdens een persoonlijk traject krijg je een heleboel informatie om te verwerken: van product A kun je beter meer eten. Van product B kun je beter een voedzame(re) variant kiezen, etc.
Ik kan me voorstellen dat het lastig is om dit meteen in je dagelijks leven door te voeren. Er zullen heus momenten zijn dat je zuchtend in je keuken of in de supermarkt staat en het even niet meer weet. Ik bied daarom aan om je hierbij te helpen door 3 concrete opties aan te bieden die je meteen een hoop handvatten kunnen geven:

  • Supermarktsafari,
  • Keukenexpeditie,
  • Boodschappencoach.

Mocht je (nog) geen traject bij mij volgen, dan kun je ook starten met een van de onderstaande opties. Zo maak je kennis met mijn visie en leer je meteen welke producten bijdragen aan je gezondheid en welke minder of niet. Wie weet wil je daarna ook weten waarom en kunnen we een traject opstarten.


Supermarktsafari

70% van het voedsel dat wordt verkocht in reguliere supermarkten is industrieel bewerkt; frisdrank, snacks, ontbijtgranen, koeken, etc.
Industrieel bewerkte voedingsmiddelen bevatten vaak veel suiker, vet en zout en weinig vitamines, mineralen en vezels. Moeten we dan allemaal naar de bio-winkel voor onze boodschappen? Of zijn er toch nog voldoende producten in de supermarkt te vinden die vers, onbewerkt of licht bewerkt zijn?

Tijdens een Supermarktsafari neem ik je mee naar de supermarkt. Ik laat je zien welke producten een goede voedingswaarde hebben en welke producten misleidend zijn en waarom. Als je dit eenmaal weet, kun je hierna prima zelf optimale keuzes maken in de supermarkt.

Keuken expeditie

Keuken expeditie

Ik kijk met je mee in je keukenkastjes en in de koelkast. Wat staat erin en wat zijn de ingrediënten. Ik leer je etiketten lezen.
Welke positieve of negatieve effecten kunnen deze producten/ingrediënten op je gezondheid hebben? We bespreken welke producten zeker in je kastje kunnen blijven staan en waar ruimte is voor verbetering. Ik geef je, indien gewenst, alternatieven.

Boodschappencoach

Je hebt net je boodschappen in huis gehaald en bent benieuwd of het gelukt is om de gegeven adviezen hierin te verwerken? Neem dan je volle tassen mee naar de praktijk! We bekijken de producten, ingrediënten en voedingswaarde en ik leer je waar je op kunt letten, hoe je de etiketten leest, etc.
De volgende keer hoef jij je niet meer af te vragen of wat je koopt past bij hoe je wilt eten!

Kosten

Supermarktsafari
€95,-
Keukenexpeditie
€95,-
(excl. evt. reis- en parkeerkosten)
Boodschappencoach
€70,-
Maak afspraak
Als aanvulling op een traject óf los te boeken