Week van de Werkstress

Inschrijven Week van de Werkstress

Met de professionals van Bewust Delft doe ik in de week van 12 t/m 20 november mee aan de Week van de Werkstress.

We hebben ervoor gekozen om de landelijke data te verruimen, om zo alle geïnteresseerden ook in de aangrenzende weekenden te kunnen laten ontspannen en onthaasten.

Bijna alle fysieke activiteiten vinden dit jaar plaats op het Stiltegoed aan de rand van Delftse Hout. Deze locatie alleen al zorgt ervoor dat je onthaast.

Met Bewust Delft hebben we weer een mooi programma neergezet. Bekijk het gehele programma hier.

Ik verzorg in deze week een online lezing over de relatie tussen voeding en stress.

(Klik op de links voor meer informatie)

Niky, week van de werkstress

Heb je dat ook weleens, dat je door drukte op het werk je boterhammen naar binnen schuift terwijl je nog een paar mailtjes wegtikt? Of dat je tijdens je salade nog even snel door je agenda (of Instagram ;-)) aan het scrollen bent? Ik denk dat we dat allemaal weleens hebben. Alleen weten we niet allemaal in hoeverre dit invloed heeft op je spijsvertering en of het dan wel zin heeft dat jij voor die gezonde salade kiest.

Stress en voeding hebben meer met elkaar te maken dan je wellicht denkt. Stress kan invloed uitoefenen op de manier waarop je lichaam je eten verteert en de voedingsstoffen opneemt. Daarnaast kan de voeding die je eet en de manier waarop je dit doet, ervoor zorgen dat je de voedingsstoffen beter opneemt en je minder vatbaar bent voor nieuwe stress.

Ik vertel je tijdens deze online lezing hoe je stresssysteem werkt in relatie tot je spijsvertering en de opname van voedingstoffen. Wat kan jij doen om dit proces beter te laten verlopen? 
Daarnaast vertel ik je wélke voeding je het beste kunt eten om ervoor te zorgen dat je je lichaam én brein voorziet van de juiste voedingsstoffen. Dit voor een betere breingezondheid en meer weerbaarheid tegen stress.
Zo krijg jij weer de leiding over je stressniveau in plaats van de stress over jou.

Zie ik jou tijdens mijn lezing? Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Donderdag 17 november van 20.00 tot +/- 21.00 uur
Online, via ZOOM.
Kosten €9,95 p.p.

Inschrijven kan t/m 16-11-2022

Lees hier het artikel over de lezing op de website van Bewust Delft.

Wil je een uitgebreider stuk lezen over stress en het aanbod van deze lezing of workshop buitenom de Week van de Werkstress, klik dan hier.

Inschrijfformulier:

Door mijn emailadres in te vullen ga ik akkoord met het ontvangen van berichten.

Na inschrijving ontvang je een betaallink in je mailbox. Hier kan even tijd tussen zitten, want dit gebeurt handmatig.