Paella de mama

Koken zonder pakjes en zakjes. Paella

Spanje. Ik houd van dat land! Het klimaat, de cultuur, de flamenco, de natuur, én…. het eten.
Ik ben gek op tapas, maar zeker ook op paella. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik die van mezelf soms lekkerder vind dan de originele paella die in Spanje geserveerd wordt (of ik ben het goede tentje nog niet tegengekomen).
Alleen die Spaanse sfeer op dat heerlijke terras met dat Mediterrane zuchtje wind, is dan nèt dat extra ingrediënt dat ik er thuis niet in verwerkt krijg.

Omdat het vandaag moederdag is, deel ik het recept van mijn ‘paella de mama’ met jullie. Paella zonder pakjes en zakjes, want die verborgen suikers, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en andere overbodige toevoegingen wil ik niet in mijn eten. Het is ook nergens voor nodig, want deze paella is super simpel te maken!

Recept Paella de mama

recept paella zonder pakjes en zakjes

Plaats een reactie